Campania "Un zâmbet și pentru ei de ziua lor"

 

       Obiectivul Campaniei

 

Campania “Un zâmbet și pentru ei de  ziua lor” are ca obiectiv atragerea atenției în aceste zile - și nu numai - asupra copiilor nevoiași, abandonați, orfani sau cei nevoiți să traiscă în centre de diferite tipuri, în grija unor oameni care nu le sunt  părinți, precum și asupra acelor copii nevoiași care nu își permit lucruri firești pentru vârsta lor, decât prin contribuția și dăruirea noastră umană.

Obiectivul colateral este acela de a conștientiza și implica pe toți cei care doresc sa ne fie alături în această campanie de suflet, pentru a arata importanța acestui act umanitar în sprijinul și ajutorul tuturor acestor copii nevoiași.

           Beneficiarii Campaniei

Beneficiarii direcți ai acestei campanii de suflet sunt copiii instituționalizati precum  și cei de sub tutela Asociației pentru copii nascuți și nenascuți “Provita” de la Valea Plopului, precum și din alte centre sociale sau din familiile nevoiașe , alături de copiii din familii nevoiașe aflate în grija fundației noastre.

            Perioada de desfașurare

Campania “Un zâmbet și pentru ei de ziua lor “ se va desfasura in perioada  25 mai  – 1 Iunie  2017 .

 

          Descrierea  Campaniei

Inițial, Fundația Cultural Umanitară “SO.SI.SE.SA “  va face un apel către  toți sponsorii  și partenerii săi,  cât și  tuturor celor care doresc  să se alăture acestei campanii, pentru a găsi soluții de acoperire a nevoilor materiale și  financiare pe care acești copii le au în acest  moment,  fie că este  vorba de bunuri,  alimente,  rechizite,  îmbrăcăminte,  diverse servicii  logistice sau bani .

 

Campania “Un zâmbet  și pentru  ei de  ziua lor”  își propune în a doua fază să angreneze persoane  publice, alături de membrii voluntari ai fundației noastre, în  acțiuni de voluntariat ce cuprind până la socializarea cu acești copii, participarea lor în diverse activități artistice,  distractive și de sprijin uman , în speranța de a aduce un  zâmbet  pe  chipul acestora de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului.

 

Totodată vom organiza diferite activitați educative și de recreere , însoțindu-i la diferite obiective de  agrement și relaxare, precum Grădina zoologică,  spectacole de circ,  teatru, film,  obiective turistice etc.

 

Astfel, în data de  1  iunie 2017, membrii  Fundaței  “SO.SI.SE.SA. “,  împreuna cu toate  persoanele  publice care vor onora invitația noastră și a tuturor  celor  care vor dori să ne fie alături în acestă campanie de suflet,  vor merge la aceste așezăminte și familii nevoiașe pentru a le oferi atât bunurile colectate și  achiziționate  în perioada 25 Mai – 1 Iunie 2017, cât și pentru a le oferi sprijin material, financiar și uman de care ei au strictă nevoie .

Dorim pe acestă  cale să sensibilizăm opinia publică cu privire la dificultățile prin care trec copiii nevoiași,  lipsiți de caldura  și  ajutorul propriei familii, și totodată să subliniem satisfacția pe care activitățile de tipul voluntariatului le oferă celor care le săvarșesc.

 

            Mediatizarea  Campaniei

 Mediatizarea  campaniei se va face prin intermediul presei  scrise și  a audio-vizualului, prin articole și reportaje la începutul și  finalul  campaniei.