Campania "Un zâmbet și pentru ei de ziua lor"

 

       Obiectivul Campaniei

 

Campania “Un zâmbet și pentru ei de  ziua lor” are ca obiectiv atragerea atenției în aceste zile - și nu numai - asupra copiilor nevoiași, abandonați, orfani sau cei nevoiți să traiscă în centre de diferite tipuri, în grija unor oameni care nu le sunt  părinți, precum și asupra acelor copii nevoiași care nu își permit lucruri firești pentru vârsta lor, decât prin contribuția și dăruirea noastră umană.

Obiectivul colateral este acela de a conștientiza și implica pe toți cei care doresc sa ne fie alături în această campanie de suflet, pentru a arata importanța acestui act umanitar în...


Donații - Pachete de Crăciun

Ca în fiecare an, atenția noastră în această campanie este îndreptată către cele 1200 de familii pe care le sprijinim, familii pentru care sărbătorile de Crăciun și-au pierdut din semnificație, datorită imposibilitații de a pune pe masa cele necesare. Copii orfani, familii dezorganizate sau numeroase.
Campania Împreună schimbăm destine! s-a pus în mișcare în zilele premergătoare Ajunului de Crăciun împreună cu echipa de voluntari pentru a le oferi pachetele cu bunuri celor aflați în nevoie, în speranța că, măcar în aceste momente vom reuși să le aducem o mica bucurie cu un minim efort din partea dumneavoastră.
Păstrând tradiția, ne propunem ca și de această data să le oferim: ulei, zahar, faină, mălai, orez, fasole, bulion, sare și dulciuri.
Fiți alături de noi in această campanie! 
...


FII ȘI TU MOS CRĂCIUN LA LEV OR BALLROOM!

Moș Crăciun nu a mai rezistat până în noaptea de Crăciun și s-a hotărât să vină mai repede pentru că anul acesta foarte mulți copii au fost cuminți și dornici să învețe. Și-a chemat elfii în ajutor ca să grăbească pregătirile pentru a ajunge pe 21 decembrie la ora 19:00 în sala de evenimente LevOr Ballroom.

De foarte mulți ani Moș Crăciun se instalează pentru câteva zile în fața sediului Fundației Cultural Umanitare "SO.SI.SE.SA.", lângă un brad încărcat cu cadouri minunate, unde vă așteaptă zilnic până pe 24 decembrie.

Crăciun fericit!

 


Multumim pe aceasta cale Asociatiei Prietenie si Toleranta pentru donatia de sucuri Lipton. Datorita parteneriatului de curand stabilit, Echipa Fundatiei Cultural Umanitare SO.SI.SE.SA. a reusit sa demareze Campania LIPTON. Mai multe centre de diferite tipuri, azile de batrani, cantine, oameni din zone defavorizate din Bucuresti, Ilfov, Piatra Neamt, Deva si Satul Mare au beneficiat de donatia de sucuri. Din nefericire sunt in continuare zone si oameni care nu isi permit financiar ”luxul de a consuma” suc. Bucuria cu care au fost primite produsele ne-a dat forta sa continuam campania si sa acceptam in continuare donatii, astfel, pe langa centrele mentionate mai sus vor mai beneficia de Lipton urmatorii: Consiliul National al Dizabilitatii din Romania,...


1200 de ghiozdane cu rechizite au ajuns la sediul Fundației Cultural Umanitare SO.SI.SE.SA., urmând să fie distribuite în cadrul campaniei "Vreau să merg la școală!" către copiii din diferite zone ale țării care provin din familii cu posibilități financiare scăzute, care nu își permit achiziționarea rechizitelor necesare pentru începerea anului școlar.
Le mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul acordat!


Hidratează-te sănătos! - o campanie marca Fundația Cultural Umanitară ”SO.SI.SE.SA.”

Fundația Cultural Umanitară „SO.SI.SE.SA.” a lansat Campania ”Hidratează-te sănătos!”, ce se va desfășura in 318 dintre spitalale din România, la Unitățile de Primiri Urgențe, unde vor fi instalate câte 2 dozatoare de apă filtrată, ce vor deservi cu titlu gratuit pacienții adulți cât și copii care au acces la serviciul de Primiri Urgențe din cadrul spitalelor Județene, Comunale și Orășenești.

Pentru început am reușit să dotăm 25 de spitale din Bcurești cu 50  de dozatoare de apă cu ajutorul partenerilor cu care am demarat acest proiect, partenerii fiind: Farmexpert, ...


Fundația Cultural Umanitară ”SO.SI.SE.SA.” organizează o petrecere aniversară a tuturor copiilor născuți până în luna iulie!
De ziua lor, a tuturor copiilor, cei mici merită toată distracția din univers pe care o putem oferi. Ce motiv mai bun decât acesta să-i înveselim într-o atmosferă relaxantă, plină de candoare și sărbătoare?

Fundația SO.SI.SE.SA. aduce multe mulțumiri retailerului electro IT DOMO, pentru produsele donate în cadrul campaniei “Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”, organizată în perioada 15-25 mai. Aceste jucării vor reprezenta cadouri oferite copiilor în cadrul campaniei “Te aștept la ziua mea!”, campanie organizată de Fundația Cultural Umanitară SO.SI.SE.SA., în parteneriat cu Centrul de zi Sf. Muceniță Sofia.

Haideți să sărbătorim alături de Maria, Ștefan, Rebeca și colegii lor pe data de 2...


Fundația SO.SI.SE.SA. a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului prin ediția a II-a a proiectului “Dai carte, ai parte!”, desfășurată în Domnești, Ilfov, la Fundația Casa Lidia. Fundația adăpostește un număr de 16 copii cu vârste între 3 și 18 ani, care, încurajați de părinții lor adoptivi, Liviu și Mihaela Guiaș, merg la școală, învață să trăiască într-o familie și să-și clădească propria lor viață.

Liviu Guiaș a avut o viață grea încă de la naștere, fiind abandonat de propria mamă la vârsta de 2 ani. Aceasta experienta l-a motivat să îi ajute pe cei aflați în aceeași situație, să le ofere acestor copii o șansă la o viață normală, cu viață familială și profesională împlinită.

Campania noastră urmărește să îndrume copiii spre educație, să nască o pasiune pentru literatură și cultură. În speranța că o carte poate schimba cu adevărat un drum în viață, vă așteptăm să...


Crăciunul este sărbătoarea veseliei, a cadourilor, a COPIILOR! De ce să nu ne bucurăm cu toții de ea și să tânjim, în loc, la ce nu putem avea?

Facem un APEL UMANITAR către voi, oamenii care își prețuiesc și sprijină semenii în momentele în care poverile lumești le întunecă ceea ce ar trebui să fie zile de zâmbet si liniște sufletească. Facem un APEL UMANITAR către voi, cei care sunteți norocoși și care nu întoarceți spatele la durerea părinților care nici de sărbători nu le pot dărui micuților o hăinuță sau o jucărie nouă.

Haideți alături de noi, membrii Fundației Cultural Umanitare “SO.SI.SE.SA.” ca, împreună cu mulți alți oameni frumoși, să înseninăm zilele de sărbătoare ale unor familii sărmane din satele sărace din Moldova! Cu cât mai mulți ne strângem, cu atât mai multe familii vor primi ajutoarele necesare, iar bucuria va fi dublă! Copiii îl vor vedea, poate...


Campania "Citeste cu mine!"

Fundația Cultural Umanitară SO.SI.SE.SA. a desfășurat pentru prima oară Campania "Citește cu mine!" în anul 2009. De această dată, prin semnarea Convenției cu Uniunea Românilor din Basarabia, Bucovina și Ținutul Herța, campania urmează a fi desfășurată în Republica Moldova.

Următoarele campanii se vor desfășura pe teritoriul României, unde Fundația Cultural Umanitară "SO.SI.SE.SA." face apel către toți partenerii, colaboratorii, voluntarii pentru a strânge cărți scrise de autori români în vederea distribuirii acestora în școlile din Republica Moldova.

Vă așteptăm alături de noi pentru a contribui la promovarea culturii românești!