FUNDAȚIA CULTURAL UMANITARĂ ”SO.SI.SE.SA” în parteneriat cu ASOCIAȚIA ASCHFR filiala BUCUREȘTI și AFI Palace Cotroceni are plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul caritabil „Construim un vis”, ce va avea loc în perioada 25-28.04.2013 în MALL AFI Palace Cotroceni.

Inaugurarea are loc în data de 25 Aprilie 2013 la ora 18:00.

               Evenimentul va consta într-o expoziție de tablouri cu vânzare, tablouri realizate de o echipă de nouă tineri, dornici de a trece dincolo de bariera propriului handicap exprimându-și emoțiile prin culoare.

Atelierul a debutat pe 8 martie 2011 și a început cu pictura pe hârtie, realizarea de exerciții usoare, care ulterior i-au pregătit pentru lucru mai complex atât din punct de vedere cromatic, dar și compozițional, aceștia practicând acum pictura pe pânză, pe lemn, pe sticlă, dar și confecționarea obiectelor de decor (felicitări, marțișoare, diverse cadouri).

Datorită acestui atelier, acești tineri au deprins o mai bună dexteritate, timpul de focusare asupra unei singure activități este mai mare, gândirea este mai complexă, viziunea spațială s-a dezvoltat, interrelaționarea  este mai lejeră. Cel mai important însă, ei au dobândit stimă de sine și încrederea că prin intermediul fiecărei lucrări, ei pot face lumea un loc mai bun.

Vă mulțumim și vă așteptăm

              Cu respect,

FUNDAȚIA CULTURAL UMANITARĂ ”SO.SI.SE.SA”