Fundația SO.SI.SE.SA. a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului prin ediția a II-a a proiectului “Dai carte, ai parte!”, desfășurată în Domnești, Ilfov, la Fundația Casa Lidia. Fundația adăpostește un număr de 16 copii cu vârste între 3 și 18 ani, care, încurajați de părinții lor adoptivi, Liviu și Mihaela Guiaș, merg la școală, învață să trăiască într-o familie și să-și clădească propria lor viață.

Liviu Guiaș a avut o viață grea încă de la naștere, fiind abandonat de propria mamă la vârsta de 2 ani. Aceasta experienta l-a motivat să îi ajute pe cei aflați în aceeași situație, să le ofere acestor copii o șansă la o viață normală, cu viață familială și profesională împlinită.

Campania noastră urmărește să îndrume copiii spre educație, să nască o pasiune pentru literatură și cultură. În speranța că o carte poate schimba cu adevărat un drum în viață, vă așteptăm să fiți alături de noi și de copiii de la Casa Lidia în calea lor spre cunoaștere.

Cine știe, poate chiar cartea dumneavoastră îi va influența alegerile ce vor trebui făcute în viață!

Dacă doriți să donați cărți pentru următoarele ediții ale Campaniei "Dai carte, ai parte!", o puteți face luând legătura cu următoarele persoane de contact: