Crăciunul este sărbătoarea veseliei, a cadourilor, a COPIILOR! De ce să nu ne bucurăm cu toții de ea și să tânjim, în loc, la ce nu putem avea?

Facem un APEL UMANITAR către voi, oamenii care își prețuiesc și sprijină semenii în momentele în care poverile lumești le întunecă ceea ce ar trebui să fie zile de zâmbet si liniște sufletească. Facem un APEL UMANITAR către voi, cei care sunteți norocoși și care nu întoarceți spatele la durerea părinților care nici de sărbători nu le pot dărui micuților o hăinuță sau o jucărie nouă.

Haideți alături de noi, membrii Fundației Cultural Umanitare “SO.SI.SE.SA.” ca, împreună cu mulți alți oameni frumoși, să înseninăm zilele de sărbătoare ale unor familii sărmane din satele sărace din Moldova! Cu cât mai mulți ne strângem, cu atât mai multe familii vor primi ajutoarele necesare, iar bucuria va fi dublă! Copiii îl vor vedea, poate pentru prima dată în viața lor, pe Moș Crăciun, iar noi vom avea satisfacția că am putut fi de ajutor acolo unde era mai mare nevoie.

Campania noastră va începe pe data de 24 noiembrie și va fi împărțită în două etape: de pe 24 noiembrie până pe 17 decembrie va avea loc strângerea jucăriilor, hăinuțelor și oricăror altor cadouri, iar de pe 17 decembrie până pe 23 decembrie va avea loc împărțirea efectivă a darurilor și colectarea, în schimb, a zâmbetelor celor mici și a lacrimilor de bucurile ale părinților. Donațiile se vor strânge la sediul Fundației Cultural Umanitare “SO.SI.SE.SA.”: str. Batiștei nr. 24A, etaj 1, sector 2, București (vizavi de ICCJ, în spatele Hotelului Intercontinental).

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 031 435 97 24/0762570086 sau la adresa de e-mail: office@sosisesa.ro, precum și pe site-ul: www.sosisesa.ro .

Haideți să demonstrăm încă o dată că împreună schimbăm destine!