Hidratează-te sănătos! - o campanie marca Fundația Cultural Umanitară ”SO.SI.SE.SA.”

Fundația Cultural Umanitară „SO.SI.SE.SA.” a lansat Campania ”Hidratează-te sănătos!”, ce se va desfășura in 318 dintre spitalale din România, la Unitățile de Primiri Urgențe, unde vor fi instalate câte 2 dozatoare de apă filtrată, ce vor deservi cu titlu gratuit pacienții adulți cât și copii care au acces la serviciul de Primiri Urgențe din cadrul spitalelor Județene, Comunale și Orășenești.

Pentru început am reușit să dotăm 25 de spitale din Bcurești cu 50  de dozatoare de apă cu ajutorul partenerilor cu care am demarat acest proiect, partenerii fiind: Farmexpert, Kaufland și UPU SMURD!

Scopul acestui demers al Fundatiei SO.SI.SE.SA. și al partenerilor noștri principali este de a ajuta cât mai mulți oameni bolnavi cât și aparținătorii acestora, să se hidrateze sănătos cu apă filtrată și fără impurități.

Nu orice pacient, copil sau adult fiind,  își poate achiziționa cu bani apa necesară, aflându-se într-o situație gravă de sănătate.

De aceea Fundatia SO.SI.SE.SA. a demarat acest proiect gratuit, denumit ”Hidratează-te sănătos!”

Domnul Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat al Departamentului pentru Situații de Urgență, Ambasador Onorific al Fundației Cultural Umanitare ”SO.SI.SE.SA.” a salutat această inițiativă, sprijinindu-ne logistic acolo unde se impune acest proiect.

Valoarea totală a întregului proiect este de 572.000,400