SO.SI.SE.SA. înseamnă Salvare

În perspectiva noastră, există momente de răscruce în viață, în care pentru a ne salva și a putea merge mai departe avem nevoie de sprijinul celor din jurul nostru. Câteva situații critice înregistrate la nivel național au fost inundațiile din 2005, 2006, 2008, 2010 și 2012, când fundația a mobilizat și a organizat convoaie umanitare pentru persoanele din zonele afectate.

Susținem așezămintele de plasament familial ale Părintelui Tănase, atât prin campania „Voluntar pentru o zi” desfășurată în fiecare vară, precum și prin vizite regulate la Valea Plopului , Valea Screzii, Județul Prahova.

O altă direcție spre care ne concentrăm toate eforturile este „Prevenirea abandonului maternal”, pentru că nimic nu poate înlocui dragostea maternă și afecțiunea parentală din primii ani. Viața unei persoane care crește alături de părinți este semnificativ diferită de cea a unei persoane crescute departe de familia sa. De aceea, le oferim suport și asistență viitoarelor mame, pentru a reduce rata abandonului maternal.