Ediția a doua a Taberei Sociale de Artă va începe la Turturești, județul Neamț, pe data de 13 august 2015. Va dura 7 zile și va îngloba ateliere de teatru și de artă meșteșugărească, toate având ca scop crearea unei săptămâni de distracție pentru copiii de la Centrul de Ajutor pentru Viață – Turturești.

Copiii au vârste cuprinse între 5 și 18 ani și provin din familii monoparentale, familii violente sau defavorizate. Centrul patronat de doamna Mihaela Tureschi a devenit adevărata lor casă de ani buni. Ceea ce încercăm noi să facem este să îi ajutăm să se autocunoască, să învețe să lucreze în echipă, să iși dezvolte calități precum spontaneitatea, creativitatea, meticulozitatea.

Atelierul de teatru se va încheia cu un spectacol final, iar cel de artă meșteșugărească cu o licitație a creațiilor copiilor. Banii obținuți în urma licitației se vor întoarce la Centrul de Ajutor pentru Viață.

Mulțumim Farmexpert și Kaufland pentru sprijinul acordat!

Dacă doriți să fiți și dumneavoastră alături de noi, să creăm o săptămână plină de surprize și cadouri pentru micuții de la Turturești, vă invităm să ne trimiteți un mail la adresa office@sosisesa.ro , unde vă vom da mai multe detalii.