Ediția a doua a Taberei Sociale de Artă se va încheia în stațiunea Venus, cu copiii de la Organizația Salvați Copiii, Pitești. Tabăra se va desfășura între 31 august și 7 septembrie 2015, înglobând atât ateliere de teatru, cât și de artă meșteșugărescă cu tematici marinărești.

Am ales această tabără cu tematică artistică deoarece arta este cea mai bună modalitate de decuplare de la problemele zilnice, probleme care apasă mult mai greu pe umerii copilașilor. Astfel, prin jocurile de creativitate, exercițiile de mișcare scenică și improvizație, vom dezvolta abilități importante precum spontaneitatea, încrederea în sine, lucrul în echipă sau spiritul critic.

În cadrul atelierului de artă meșteșugărească se vor construi năvoduri, se vor crea bărcuțe, peștișori, se vor picta scoici, activități care le vor spori îndemânarea și meticulozitatea.

În plus, copiii vor petrece o săptămână la mare în compania echipei SO.SI.SE.SA. și a supraveghetorilor, urmând ca pe parcursul celor 7 zile să aibă parte numai de distracție și surprize.

Dacă sunteți dispuși să ne ajutați să facem o săptămână cât mai frumoasă pentru micuții de la Salvați Copiii, Pitești, vă așteptăm e-mailurile la adresa office@sosisesa.ro , unde vă vom oferi mai multe detalii.

Multe mulțumiri Farmexpert și Kaufland pentru tot ajutorul acordat!