Tabăra Socială de Artă a ajuns la ediția a III-a, iar aceasta va fi o experiență memorabilă pentru copii, oferindu-le 6 zile de distracție, activități dinamice, activități de recreere, activități de arta meșteșugărească, ateliere de pictură și dans modern, alături de copii de vârsta lor și amintiri de neuitat din vacanța de vară.

Tabăra Socială de Artă va avea loc în perioada 01 – 07 august la Complexul Național Sportiv "Nicolae Navasart", Ciolpani, Jud. Ilfov, unde copiii vor participa la jocuri de echipă, seri tematice, probe de creație și excursii în București: Muzee, Grădina Zoo, Palatul Parlamentului, totul sub supravegherea unor coordonatori specializați.

Toate activitățile din Tabăra Socială de Artă sunt special concepute pentru a implica, stimula și dezvolta abilitățile copiilor, îmbinând distracția cu învățarea printr-un program echilibrat, creat de specialiști în comunicarea cu copiii: coordonatori de teatru, artă meșteșugărească, antrenori sportivi și animatori.

Activitățile de zi se vor desfășura în aer liber.  În acest program, copiii vor fi impărțiți în două grupe pentru a-i stimula să fie activi și să socializeze, distrându-se de minune pe parcurs. În plus, copiii vor învăța o mulțime de lucruri utile: colaborare și comunicare cu camarazii lor de tabară prin tot felul de activități.

Relaxarea se va face tot în echipă: la finalul programului de zi, copiii vor participa la seri tematice cu program lejer, jocuri, jucării și hohote de râs, karaoke, etc.!

Motto-ul Taberei Sociale de Artă este “Împreuna socializăm!", iar scopul acesteia este de a le arăta copiilor că mișcarea în aer liber prin comunicare și socializare prin diferite activităție este foarte distractivă atunci când este practicată alături de alți copii. Tocmai de aceea, în Tabăra Socială de Artă ei vor participa la activități cu totul noi, vor învăța ce înseamnă cu adevărat camaraderia și vor descoperi noi modalități de a se distra și a-și dezvolta abilitățile și coordonarea sub îndrumarea specialiștilor abilitați.

La finalul Taberei Sociale de Artă, copiii vor fi recompensați cu o piesa de teatru, premii etc.